fredag 14 mars 2014

Livstecken.

Ja ett litet livstecken var nog på sin platts igen.
jag lever!
så mycket mer är det inte just nu känner jag.
är trött...
så trött!
men i takt med att våren kommer så stiger sakta energinivån även hos mig. ;-)  Medicinen gör ju säkerligen sitt till där också. tänk så mycket problem som en sköldkörtel kan ställa till med va?! men nog om det för ögonblicket.
hittade en rolig App här om dagen, där man kan göra lite snygga colage och fotomontage i telefonen. roligt att göra och roligt att titta på de färdiga bilderna också. ;-)
 
 
Drömde mig tillbaka till förra våren och sommaren när jag hittade bilder från trädgården i min telefon. så då blev det de första bilderna jag lekte med i programmet.
 
Sen är det ju så att jag trotts allt tycker om alla årstiderna. de kan vara så otroligt vackra! så när maken min hämtade mig från jobbet en morgon nu i vintras så var jag ju bara tvungen att ta bilder när vi kom hem! strålande solsken på nyfallen gnistrande snö.. vad är väl vackrare än det? ;-)




men nu så är ju (tack och lov) våren här igen! Gräset växer, det kommer gröna små blad i rabatterna, och överallt ser man små tecken på att livet vaknar igen efter vintern... så det är med andra ord hög tid att beskära träden! ;-)
Jag klippte och sågade de grenar jag kunde nå ifrån marken... och Maken min klättrade upp och tog de högre sittande grenarna...

bra blev det i slutänden.. ja tror vi i alla fall! kan inte påstå att jag har så stor erfarenhet av att beskära träd... inte mer än det jag har läst mig till och det jag kommer ihåg ifrån barndomen när min mor beskar sina äppelträd. hur som så blev det en rätt kraftig skillnad! så nu hoppas jag att trädet ska må bättre framöver.  ;-) 
vi beskar även vårt andra äppelträd. men där blev det en mildare variant då det trädet såg bättre ut och inte hade fullt så många skadade och korsande grenar.
 
Slutligen så kan jag medela att jag numer är tillbaka på att vara Blondin. är Blondin i original.. men efter att i många år ha färgat håret mörkt så har det först fått vila ifrån färg totalt.. och nu så är det försiktigt blonderat för att komma ifrån den trista "Råttfärgen" som jag fick under vintern.
 
 
Todelo på er vänner! och jag hoppas att ni får njuta av Våren!