tisdag 8 maj 2012

Virka lite var dag, håller Katta nöjd och glad!

Ja det är sant faktiskt. jag har upptäckt att jag känner mig mycket mer harmonisk och lugn så länge jag får virka en stund om dagen. speciellt på jobbet faktiskt. det är något lugnande med att kunna virka några maskor på sin rast och bara fokusera på just det.... stänga allt annat ute och bara fokusera på att trä virknålen genom maska efter maska för att sakta skapa något nytt utav ett garnnystan.
nästan lite magiskt faktiskt.. att man kan ta ett nystan med garn och förvandla det till något helt annat! ;-D

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Tack! Åh vad glad jag blev av din fina kommentar! !
  Roligt att jag inspirerar.

  Håller med dig om att det är skönt att virka på rasen på jobbet, jag ha min sjal som jag plocka fram och virka på när jag ha rast.

  Ha en bra dag Kram

  SvaraRadera
 2. Heja heja! Jovisst är det rogivande att virka..och jag har klart blivit beroende av harmonin som följer när man knåpar. Idag är rut-filten ca 140 rutor och jag är inte less än..Har ett annat projekt bredvid i annan färg för att få variation och det är ca 80 rutor..haha! Beroendeframkallande...javisst!
  Vore kul att se vilka färger du kör med sen...men jobba på du..*ler*
  Här lurar jag på att ta sommarlov från bloggen...hinner ju inte med alls. Jaja..det är ett beslut som måste mogna lite...*ler*
  Kram och sköt om dig min vän!
  Ninnibus

  SvaraRadera
 3. Kul att du funnit egna projekt att jobba med..för huvudsaken är ju att man har nåt för händerna liksom..*ler* Dumma mej..har jag ju sett nyligen..men har ingen riktig koll på vilken figur du menar..så nu MÅSTE du fota den och lägga upp här..hehe!
  En supertrevlig helg önskar jag dig!!
  Kramelikram Ninni

  SvaraRadera
 4. Nej men hey..jag har ju en bok som jag köpte på rea för några år sen som bara ligger där o skräpar. Det är en massa beskrivningar på olika djur och nallar till barn att sticka/virka. En otroligt söt docka med kläder och pryttlar finns det med. Vill du ha den så skickar jag den bums!!
  Kramis Ninni

  SvaraRadera