måndag 11 maj 2015

Vuxenvagn och oväntat sällskap i sängen.

Helgen blev kanske inte som vi tänkt oss... men den blev bra endå!
tanken var att bli mer eller mindre klara med infarten... det visade sig vara lite väl optimistiskt. vi hade nämligen inte riktigt räknat rätt på mängden stenmjöl som skulle gå åt.... men man lär så länge man lever!
vi hade ju inte direkt reflekterat över fall och sådana saker.. men tack och lov så fick vi hjälp av Grannarna Kurre och Birgitta!  Kurre jobbar med anläggning.. så han har "stenkoll" på läget ;-)
det tog hela dagen att bygga upp infarten till korrekt nivå.. det mättes med laser och rättades till och byggdes ett korrekt fall från garageporten till vägen... sen räckte inte stenmjölet längre!
så infarten är uppbyggd på mitten.. i linje med garageporten.. och sen saknas det material på sidorna.. det ser nästan ut som en Logbro! hihihi... men självfallet ska vi fylla ut även sidorna! behövde bara beställa hem mera material. ;)
 
 
men innan vi påbörjade jobbet med infarten så hade vi tagit bort den sista stenläggningen utanför entrén till huset... under där låg fiiiin sand.. så den skopade vi upp i dumpern för att kunna använda som "sättsand" när vi fortsätter med plattläggning.
vi bestämde oss för att samla sanden på en pressening på baksidan. maken kände inte för att gå runt huset... så han fick åka "vuxenvagn" runt istället ;)

 
 
 maken tog lite "Selfies" när jag körde....

 
och innan jag släppte ner honom var jag ju tvungen att ta en bild. han ser ju inte precis lidande ut! ;)


efter dagens arbete blev det så dags att krypa till sängs... trodde jag ja.
det visade sig att min sänghalva var "Okuperad" ... det är minsan lila Bob, Steve och Steward som ligger där och göttar sig! hihihi..

 och för den som mot förmodan inte känner till villka dessa söta gossar är.. så följ länken så får du se Minions
 
som avslutning så måste jag bara få dela med mig av något läckert vi hittade på lokala plantskolan!
det är Amerikanska blåbär vid namn PinkBerry.. de är alltså Rosa Blåbär! hihihi.. vist ser de läckra ut!... dessa måste ju inhandlas sen till den planerade planteringen med blåbär!

 
todeloooo!

2 kommentarer:

  1. Hahaha....vad go ni är.. :) Klart man ska ha lite kul medan man jobbar åsså. :) Skönt med en granne som kan det där som man inte kan. Då slipper man ju göra de där misstagen som folk ofta gör. Har du gjort en hel bunt minioner?? Det har jag inte sett. Och du säger att jag är kreaktiv..haha! Rosa blåbär..har jag ALDRIG hört talas om. Du får berätta sen hur de smakar. Kram kram!

    SvaraRadera
  2. Rosa blåbär det måste jag också ha gu va häftigt:) Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

    SvaraRadera