måndag 8 april 2013

Fondvägg i Sovrummet.

Yepp!
nu har kugghjulen börjat snurra på inredningsväxeln här!... måste ju få det snyggt i nya huset också. *ler*
Sovrummet är det rum som jag tänkt kring just nu.. och igår när maken och jag var runt på de olika byggvaruhusen och letade efter dusch-blandare... så sprang vi på snygga tapeter!  den du! haha!
 
bla denna tapet tyckte jag om.
 

Tänkte ha den som en fondvägg bakom sänggaveln och sen återstående tre väggar i rummet i en blå tapet som machar texten under snäckorna på denna tapet... Fint ska det va! hihihi
är lite orolig att snäckorna ska ta övehanden bara... får inte bli för plottrigt mönster. men jag tror att detta kan bli rackarns bra faktiskt!
lite marin/strand tema över det hela.. passar nog bra till vår ljusgråa sänggavel och vita sängbord...
 
så nu ska Katta ge sig till att tapetsera för första gången också! får se hur Det går! hahahah! men tar man det bara lungt och ordentligt så ska det nog gå bra... hoppas jag i alla fall!.. blir inte ännu på nån vecka i vart fall.. ska genomföra själva flytten först. sen blir det till att ge sig i kast med detta projekt.
 
 

1 kommentar:

  1. Den är himla läcker!! Vilken struktur i brädorna liksom..:) Då kan du ju skifta med strandtema och marint om du känner för det..eftersom den inte är så himla blå i färgen. Vad spännande!! Kan tipsa om tapeterna som ej ska klistras..utan klistret läggs direkt på väggen istället..Sååå smidigt..Bara å ha tapetrullen ligga i en kartong eller nåt..och dra ut den..och sen kapa när det är klistrat. Lättare när du har mönsterpassning oxå..;)
    Tapetsering i det här huset sker inte unisont..för då hade det blitt skilsmässa..haha!Blir spännande att se resultatet sen..
    Kramelikraaaaaam

    SvaraRadera