torsdag 31 januari 2013

Husbilder Utsidan.

Ja så äntligen fick jag bilderna mailade till mig ifrån Mäklaren! när man väntar på något så tycks ju tiden alltid snigla sig fram *ler* men nu serru!

Här är huset sett från gatan. Grusgången till höger i bilden är grannens infart. så det finns inte något insynsskydd över huvud taget tyvärr... ännu! *ler*
Till vänster i bilden skymtar vårt garage och en bit utanför bild så har vi också en flaggstång! (har aldrig haft någon förut, så jag tycker det är lite kul!)


Här är husets baksida. som ni ser så finns det två altandörrar här. Närmast en som kommer ut ifrån "sovrummet" (det rum vi tänker konvertera till kök).. och den längst bort kommer ut ifrån det skl "Hobby/relax rummet".. eller Förrådet också kallat av icke mäklare *ler*


En annan vy över baksidan. här syns också några av de få träd vi har på tomten. (är nog inte fler än 5-6 stycken totalt, men jag älskar dem alla!) Tydligen så är det någon form av Äppelträd. ägaren visste dock inte vilken sort det är.. så det återstår att se sen. *längtar*


Och här är tomten i hela sin storlek... som sagt var så är den inte stor. men jämfört med en balkong på andra våningen i ett hyreshus så är den gigantisk! *skrattar* så allt beror ju på vad man jämför med i slutänden!... är ju en bra gräsplätt att spela kubb eller krocket på i alla fall!... och tänk så slätt och fint det är om man ska anlägga trädgårdsland.. eller för den delen en pool.. hehehe.


Tomtens lilla Friggebod. oisolerad och används i dag som förråd. den långsiktiga planen är att putta omkull denna och i stället bygga en ny på 15kvm och inreda som gäststuga. då kan ju även gäster som är allergiska mot katter (min mamma bla) sova kvar utan problem.

1 kommentar:

  1. Vad supermysigt!! Vaddå liten tomt..vänta bara tills gräset ska klippas..haha! Själv har jag bara 800kvm hemma..och det räcker gott å väl eftersom det är 1200kvm i stugan. Mycket gräs blir det..*ler* Ser ut som det finns plats för både det ena o det andra...Skönt med en tomt som blir lättplanerad..och som är ganska slät. Sluttningar är INTE kul..hrm,hrm.
    Ser fram mot våren hos dig..det kommer SÄKERT några krokusar och annan spännande..*ler*
    Kraaaam

    SvaraRadera